Η εταιρεία

Η ομάδα

Με εικοσιπενταετή πείρα στην οικονομική επιστήμη και στην ορθή λογιστική και φορολογική τήρηση των εταιρειών, με 20 χρόνια τριβής σε πολυεθνικό περιβάλλον και στην θέση του Οικονομικού Διευθυντή, μπορώ να εγγυηθώ, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και μία άριστη και εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος της επιχείρησης σας.

Οι αξίες μας

Σε ένα τόσο δυναμικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο Οικονομικό περιβάλλον, ο κάθε επιχειρηματίας έχει ανάγκη από έναν σύμβουλο που θα τον βοηθήσει να αποφύγει δυσάρεστες οικονομικές καταστάσεις για τον ίδιο και την επιχείρησή του. Στην AKTAX θα βρείτε ανθρώπους που θα σας κάνουν να τους εμπιστευτείτε με τον επαγγελματισμό τους και με την ακεραιότητα του χαρακτήρα τους.

Η Εταιρεία μας

Μέσα από την πολυετή εμπειρία των στελεχών μας, καταφέρνουμε να παρέχουμε λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε συνδυασμό με τα υπερσύγχρονα προγράμματα λογιστικής και με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Σε ένα χρηματοοικονομικό περιβάλλον που μεταβάλλεται συνεχώς, η AKTAX θα σταθεί υπεύθυνα δίπλα σας σε κάθε επιχειρηματικό σχέδιο σας στην Ελλάδα ή σε άλλη χώρα.